Φως στο Τούνελ: «Λύγισε» η μάνα του Μάριου – «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια»

01:12 - 13/05/2023

Έντεκα χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου, η μητέρα του «αναπνέει» για πρώτη φορά, μιλώντας στο […] The post Φως στο Τούνελ: «Λύγισε» η μάνα του Μάριου – «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φως στο Τούνελ – Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια, ο Θεός δεν ξεχνάει

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Παρασκευής (12/5) από την συχνότητα του Mega με την εκπομπή της να ασχολείται από την αρχή με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου έπειτα και από τις εξελίξεις γύρω από αυτή. «Καλησπέρα. Η εκπομπή φίλοι μου κυριολεκτικά ανατρέπεται αυτή τη νύχτα για να μείνουμε στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Μετά από έναν αγώνα χρόνων έχουμε εξελίξεις», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και συνέχισε: «Τα στοιχεία έβγαιναν στο φως αλλά κανείς δεν τους άγγιζε, δεν τους πλησίαζε και να που τώρα βλέπουμε τις εξελίξεις αυτές για τα μέλη της ομάδας που φέρεται να έχουν πάρει μέρος, στη δολοφονία και στην εξαφάν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Φως στο Τούνελ – «Λύγισε» η μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια»

Στην εκπομπή Φως στο τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη μίλησε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, έντεκα To άρθρο Φως στο Τούνελ – «Λύγισε» η μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: «Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια»

Μετά τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, τοποθετήθηκε η μητέρα του δολοφονημένου άνδρα, εν αναμονή εξελίξεων.Ξέσπασε η μητέρα του δολοφονημένου Μάριου Παπαγεωργίου, μετά τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση, και δήλωσε για τους συλληφθέντες πως «ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια» Στις 9 Αυγούστου του 2012, ο μοναχογιός της βρήκε βασανιστικό θάνατο και μέχρι και σήμερα οι σκληροί κακοποιοί αρνούνται να υποδείξουν το σημείο που πέταξαν τη σορό του. Η κυρία Βαρβάρα νιώθει να δικαιώνεται τόσα χρόνια μετά και μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (12/05), συγκινεί αποκαλύπτοντας όσα της είχαν πει στο δικαστήριο οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη, 9 Μα

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο