Πάολα: «Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, έχει κάτι κιτς»
11:08 - 13/05/2023
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, η Πάολα μίλησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Γιασκουλίδη και την κάμερα […]
The post Πάολα: «Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, έχει κάτι κιτς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάολα: Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, δεν με ενδιαφέρει σαν θεσμός
“Έχει κάτι κιτς” δηλώνει για τη Eurovision η Πάολα. Για τον διαγωνισμό της Eurovision και την προσωπική της αντίθεση με τα μουσικά βραβεία μίλησε, μεταξύ άλλων, η Πάολα στον δημοσιογράφο Χρήστο Γιασκουλίδη και την κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend. “Δεν έχω πει ποτέ κάτι για τα μουσικά βραβεία. Έχω πάει παλαιότερα γιατί το ήθελαν οι συνεργάτες ... Περισσότερα
To άρθρο Πάολα: Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, δεν με ενδιαφέρει σαν θεσμός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Πάολα: «Δεν βλέπω ποτέ Eurovision- Δεν θα πήγαινα, έχει κάτι κιτς»
Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend.Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια είπε αρχικά πως «δεν έχω πει ποτέ κάτι για τα μουσικά βραβεία. Έχω πάει παλαιότερα γιατί το ήθελαν οι συνεργάτες μου, για όλα αυτοί ευθύνονται, αλλά εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ αν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠάολα: «Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, έχει κάτι κιτς»
«Εγώ θεωρώ ότι αδικήσανε φέτος πολύ το παλικάρι αυτό» λέει η λαϊκή τραγουδίστρια για τον Βίκτωρα Βερνίκο
Διαβάστε το στο news.grΠάολα: Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, έχει κάτι κιτς
Η τραγουδίστρια Πάολα δεν βλέπει Eurovision και ενόψει του αποψινού τελικού άφησε το σχόλιό της για τον διαγωνισμό. Όπως είπε στην κάμερα του «OPEN Weekend» δεν παρακολουθεί ποτέ τη Eurovision, ενώ θεωρεί ότι ο Victor Vernicos αδικήθηκε στον φετινό διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠάολα: Δεν βλέπω ποτέ Eurovision, έχει κάτι κιτς
Η Πάολα είπε οτι «Θεωρώ ότι αδικήσανε φέτος πολύ το παλικάρι αυτό» συμπλήρωσε για τον Victor Vernicos.Η τραγουδίστρια Πάολα δεν βλέπει Eurovision και ενόψει του αποψινού τελικού άφησε το σχόλιό της για τον διαγωνισμό. Όπως είπε στην κάμερα του «OPEN Weekend» δεν παρακολουθεί ποτέ τη Eurovision, ενώ θεωρεί ότι ο Victor Vernicos αδικήθηκε στον φετινό διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν με ενδιαφέρει αυτός ο θεσμός. Κανείς τραγουδιστής, κανείς σκηνοθέτης, καμιά ομάδα δεν πάνε εκεί για να χάσουν. Πάνε για να κερδίσουν και, αν όχι να κερδίσουν, να έχουν τουλάχιστον μια καλή θέση. Δεν δουλεύουν για να πάρουν το τίποτα αλλά συμβαίνει και αυτό, καμιά
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠάολα: «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της Eurovision. Έχει κάτι κιτς…»
Την παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision που έληξε δυστυχώς με αποκλεισμό της σχολίασε η Πάολα στην εκπομπή Open Weekend. Αν και την ίδια δεν την ενδιέφερε ποτέ ο θεσμός σαν καλλιτέχνιδα ξέρει πως κανείς δεν πάει εκεί για να χάσει αλλά για να διεκδικήσει μία καλή θέση για τη χώρα του. «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της […]
The post Πάολα: «Δεν βλέπω ποτέ τον διαγωνισμό της Eurovision. Έχει κάτι κιτς…» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr