Διακαναλική συνέντευξη Μητσοτάκη από το Λαύριο και συνάντηση με πολίτες

16:32 - 13/05/2023

Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων Η συνέντευξη τύπου θα γίνει στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα συναντήσει πολίτες στο Δήμο Λαυρεωτικής και θα βρίσκεται στο Cafe Ρολόι, Ακτή Παπανδρέου στο Λαύριο.

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Live η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί συνέντευξη στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Δείτε live την συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές:  To άρθρο Live η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Live η διακαναλική συνέντευξη του Μητσοτάκη: «Δεν θεωρώ ότι ο Ανδρουλάκης είναι δύναμη προοδευτισμού»

Διακαναλική συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Διακαναλική συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Παρακολουθήστε live:

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Live η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διακαναλική συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Live η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διακαναλική συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Παρακολουθείστε ζωντανά: Διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη Οι διαχωριστικές γραμμές από τον κ. Ανδρουλάκη τραβήχτηκαν εξαρχής Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και μεταξύ των […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Μητσοτάκης: Διακαναλική συνέντευξη την Κυριακή από το Λαύριο

Η συνέντευξη Μητσοτάκη θα γίνει από το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου.Διακαναλική συνέντευξη ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή (14/5) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, η συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη θα γίνει από το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 12:00.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ