Μητσοτάκης: Δεν έχω να συζητήσω και πολλά με τον Ανδρουλάκη

11:32 - 14/05/2023

Τέλος στα σενάρια για κάποια πιθανή μετεκλογική συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πώς βάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή και τον δημοσιογράφο Σταύρο Παπαντωνίου. «Το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη δείχνει να επιστρέφει στις παλιές λογικές του κρατισμού. Δεν έχω συνεπώς και πολλά πράγματα να συζητήσω μαζί του» τονίζει ο πρωθυπουργός και καταλογίζει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προσωπική εμμονή εναντίον του και συμπαράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αν βγαίνουν οι αριθμοί θα προσπαθήσει να τα βρει με τον κύριο Τσίπρα. Είναι σαφές ότι το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό πρέπει να το ξέρουν οι ψηφοφόροι του Π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Δεν έχω να συζητήσω και πολλά με τον Ανδρουλάκη

«Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να επιστρέφει στις παλιές λογικές του κρατισμού»

Διαβάστε το στο news.gr

Μητσοτάκης: Δεν ταυτίζω τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Ανδρουλάκη

Άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μία εβδομάδα πριν από την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης συνέντευξη: Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με τον κ. Ανδρουλάκη

Τόνισε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν επιθυμεί τον ίδιο για πρωθυπουργό και αυτό το χαρακτήρισε περιφρόνηση στην βούληση του ελληνικού λαού.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!