LIVE - Μητσοτάκης: Με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη λίγα πράγματα έχω ουσιαστικά να συζητήσω

12:32 - 14/05/2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση κατά τη διακαναλική συνέντευξη, για τις εκλογές στην Τουρκία και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ανέφερε τα εξής:

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη έχω λίγα να συζητήσω

Καμία συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα, στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, ενόψει των εκλογών. Αναφερόμενος στο θέμα των τουρκικών εκλογών είπε ότι δεν κάνει καμία πρόβλεψη για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Τουρκία. Για τη διερευνητική εντολή Εξέφρασε τη βεβαιότητα […]

Διαβάστε το στο tovima

Μητσοτάκης: Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δεν είναι δύναμη προοδευτικού εκσυγχρονισμού

Για το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης του πρώτου με τον τρίτο απάντησε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα κρίνει και τις εξελίξεις μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διακαναλική συνέντευξη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα είναι ο μεγάλος νικητής. «Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.   Τόνισε ότι ο κ. Ανδρουλάκης δεν επιθυμεί τον ίδιο για πρωθυπουργό και αυτό το χαρακτήρισε περιφρόνηση στην βούληση του ελληνικού λαού. Είπε ακόμα ότι «ο κ. Ανδρουλάκης είναι πιο κοντά πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον θεωρεί δύναμη προοδευτικού εκσυγχρονισμού. Σε μια τέτοια κυβέρνηση θα πατούσαμε π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μητσοτάκης: Με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δεν μπορώ να συζητήσω

Οι επιθέσεις κατά του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά κατά του Νίκου Ανδρουλάκη κυριάρχησαν κατά τη διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λαύριο ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok