ΠΑΟΚ : Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
15:46 - 14/05/2023
Τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ήταν ενθαρρυντικά κατά την διάρκεια της εβδομάδας με αρκετές επιστροφές. Εκτός των Ίνγκασον, Σάστρε και Ντόουγκλας Αουγκούστο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και θα πάρουν θέση στην ενδεκάδα αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Τάισον ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση της Παρασκευής ενόψει των δύο «τελικών». […]
The post ΠΑΟΚ : Οι σκέψεις Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό first appeared on ThesSports.
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι είπε ο Σαμασέκου για το μέλλον του στον Ολυμπιακό
Τι είπε ο Σαμασέκου για το μέλλον του στον Ολυμπιακό
14/05/2023
Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (1-0) και οδήγησε τους Πειραιώτες στην 3η θέση. Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου μίλησε στη NOVA για το μέλλον του αλλά και για το ματς.
Αναλυτικά:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Δεν οφείλεται μόνο σε εμένα η νίκη. Όλη η ομάδα δούλεψε για τη νίκη. Είμαστε ευχαριστημένοι που τελειώσαμε τη σεζόν με καλό τρόπο και από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε και πήραμε στο τέλος αυτό που μας είχε απομείνει, την 3η θέση».
Για τον εαυτό του: «Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, γιατί είμαι επαγγελματίας και όποτε καλούμαι πρέπει να είμαι
Διαβάστε το στο filathlos.gr