Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Το μυστικό στις κρίσεις είναι η οπισθοχώρηση»

09:40 - 15/05/2023

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λέει πως η Ελένη Ράντου είναι η ζωή του όπως και η κόρη τους Νικολέττα. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ήταν στη ζωή μου», είπε στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος. «Όλα τα βρήκα πάνω στην Ελένη. Ταιριάζουμε πολύ. Δεν είχα ποτέ ανασφάλεια ότι δεν θα γνωρίσω τον άνθρωπό μου. […] The post Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Το μυστικό στις κρίσεις είναι η οπισθοχώρηση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Το μυστικό μας στις κρίσεις μας είναι η οπισθοχώρηση»

«Η Ελένη είναι η ζωή μου» αποκάλυψε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Το μυστικό μας στις κρίσεις μας είναι η οπισθοχώρηση» (Βίντεο)

«Η Ελένη είναι η ζωή μου» αποκάλυψε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του για την Ελένη Ράντου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Το μυστικό στις κρίσεις μας με την Ελένη Ράντου είναι η οπισθοχώρηση

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του Ελένη Ράντου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ». καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ». Μεταξύ άλλων, μίλησε για το μυστικό στη σχέση του με την Ελένη Ράντου με την οποία μετρούν 30 χρόνια ως ζευγάρι. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που είναι μαζί ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Το μυστικό στις κρίσεις μας με την Ελένη Ράντου είναι η οπισθοχώρηση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Το μυστικό στις κρίσεις μας με την Ελένη Ράντου είναι η οπισθοχώρηση, ταιριάζουμε πολύ με την Ελένη»

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του Ελένη Ράντου, και μίλησε για το μυστικό στη σχέση τους, με την οποία μετρούν 30 χρόνια ως ζευγάρι.Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του Ελένη Ράντου, και μίλησε για το μυστικό στη σχέση τους, με την οποία μετρούν 30 χρόνια ως ζευγάρι.Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, που είναι μαζί με την Ελένη Ράντου, τόνισε στον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάσο Τρύφωνος: «Η Ελένη Ράντου είναι η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Το μυστικό μας στις κρίσεις μας είναι η οπισθοχώρηση»

Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Τετ α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μεταξύ To άρθρο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Το μυστικό μας στις κρίσεις μας είναι η οπισθοχώρηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αυτό είναι το μυστικό στις κρίσεις μας με την Ελένη Ράντου

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Τετ α Τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελένη Ράντου και αποκάλυψε το μυστικό τους που τους κάνει να συμπορεύονται 30 χρόνια παρά τις κρίσεις. “Η Ελένη Ράντου είναι η ζωή μου όπως και η κόρη μας, Νικολέττα. […] The post Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αυτό είναι το μυστικό στις κρίσεις μας με την Ελένη Ράντου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: "Η Ελένη είναι η ζωή μου"

"Το μυστικό μας στις κρίσεις μας είναι η οπισθοχώρηση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»