25χρονος κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές στα Σφακιά!

11:06 - 15/05/2023

Ένας 25χρονος από την περιοχή των Σφακίων έχασε την ζωή του το βράδυ της Κυριακής όταν κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Φραγκοκάστελλου. Ο 25χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, από καλώδιο μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης. Το καλώδιο είχε κοπεί μετά από άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ προανάκριση για τα ακριβή Το άρθρο 25χρονος κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές στα Σφακιά! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαρακτικά τα μηνύματα των φίλων του 25χρονου που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλωθιές

Το γλέντι που κατέληξε σε τραγωδία

Διαβάστε το στο in.gr

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σφακίων από το θάνατο του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη, που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης χθες το βράδυ στο Φραγκοκάστελλο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος χτυπήθηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο κόπηκε και πήρε φωτιά μετά από μπαλωθιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα έγιναν λίγο πριν […] The post Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σφακίων από το θάνατο του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη, που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης χθες το βράδυ στο Φραγκοκάστελλο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος χτυπήθηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο κόπηκε και πήρε φωτιά μετά από μπαλωθιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ο 25χρονος Νίκος μαζί με την […] The post Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο στα Σφακιά – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σφακίων από το θάνατο του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη, που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης χθες το βράδυ στο Φραγκοκάστελλο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος χτυπήθηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο κόπηκε και πήρε φωτιά μετά από μπαλωθιές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα έγιναν λίγο πριν […] Το άρθρο Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας