Πριγκόζιν: «Γελοιότητες» της Washington Post τα περί συνεργασίας με το Κίεβο

17:42 - 15/05/2023

«Γελοιότητες», είναι η απάντηση  του ιδρυτή  και αρχηγού της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, στο δημοσίευμα της Washington Post, σύμφωνα με το οποίο  ο Γεβγκένι Πριγκόζιν προσφέρθηκε να αποκαλύψει στην ουκρανική… Πριγκόζιν: «Γελοιότητες» της Washington Post τα περί συνεργασίας με το Κίεβο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πριγκόζιν απαντά στην Washington Post για τα περί συνεργασίας με το Κίεβο: «Γελοιότητες»

Ο Πριγκόζιν υποστήριξε ότι πίσω από τις κατηγορίες ενδέχεται να κρύβονται μέλη της ρωσικής ελίτ.Ο ιδρυτής και αρχηγός της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν χαρακτήρισε «γελοιότητες» δημοσίευμα της Washington Post  στο οποίο η εφημερίδα επικαλούμενη έγγραφα που διέρρευσαν από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναφέρει ότι ο ίδιος προσφέρθηκε να αποκαλύψει στην ουκρανική κυβέρνηση θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων. «Φαίνεται ότι πολεμώ για τη Ρωσία, αλλά την ίδια στιγμή (ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ) Ζελένσκι ακολουθεί τις οδηγίες μου. Άρα το αριστερό μου χέρι είναι σε πόλεμο με το δεξί μου», σχολίασε ειρωνικά ο Πριγκόζιν. «Γελοιότητες», συνέχισε, με απ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο