MasterChef: Στα «μαχαίρια» Τράκας και Λαζαρίδου – «Λυπάμαι που αισθάνθηκα έναν τέτοιον άνθρωπο φίλο μου»

21:52 - 15/05/2023

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στο MasterChef 2023 ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Λαζαρίδου. Στην έναρξη του […] The post MasterChef: Στα «μαχαίρια» Τράκας και Λαζαρίδου – «Λυπάμαι που αισθάνθηκα έναν τέτοιον άνθρωπο φίλο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Στα «μαχαίρια» Τράκας και Λαζαρίδου - «Δεν θα παίξω το παιχνίδι του»

«Βλέπω το καινούριο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου» δήλωσε ο Πορφύρης

Διαβάστε το στο

MasterChef: Νέο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου – «Λυπάμαι που αισθάνθηκα έναν τέτοιον άνθρωπο φίλο μου»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στο MasterChef 2023 αυτή τη φορά ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Λαζαρίδου. Ο νικητής του Silver Award και των 10.000 Ευρώ, ο οποίος μετά τον Γιώργο Πορφύρη άνοιξε τις προηγούμενες εβδομάδες μέτωπο και με τη Μαρία Μπέη – με τις φήμες να τους θέλουν το ζευγάρι του φετινού τελικού – βρήκε νέο αντίπαλο από τους παλιούς διαγωνιζόμενους στο πρόσωπο της Μαρίας Λαζαρίδου. Στην έναρξη του επεισοδίου της Δευτέρας (15/5) είδαμε τη Μαρία Λαζαρίδου να συζητά με τη Μαρία Μπέη και τον Γιώργο Πορφύρη σχετικά με τα ειρωνικά σχόλια που έκανε ο συμπαίκτης τους προς το πρόσωπο της πρώτης κατά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι. «Βλέπω το καινούργιο beef ανάμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: Ενοχλημένη η Μαρία Λαζαρίδου με τον Νίκο Τράκα – «Λυπάμαι που τον αισθάνθηκα φίλο μου»

Μία νέα κόντρα φαίνεται πως ξεκίνησε στο MasterChef ανάμεσα στον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Λαζαρίδου. To άρθρο MasterChef: Ενοχλημένη η Μαρία Λαζαρίδου με τον Νίκο Τράκα – «Λυπάμαι που τον αισθάνθηκα φίλο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: «Λυπάμαι που τον αισθάνθηκα φίλο μου»

Η κόντρα παλιών – νέων συνεχίζεται στο MasterChef με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Νίκο Τράκα που αν και αρχικά βρίσκονταν κοντά στο παιχνίδι, φαίνεται ότι πλέον δεν περνούν τα όρια των ομάδων τους και έχουν απομακρυνθεί. «Βλέπω το καινούργιο beef ανάμεσα σε Νίκο Τράκα και Μαρία Λαζαρίδου. Ο Νίκος κορόιδευε χωρίς λόγο τη Μαρία, […] The post MasterChef – Μαρία Λαζαρίδου: «Λυπάμαι που τον αισθάνθηκα φίλο μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο