«Κόκκαλο» ο Κουτσόπουλος στο MasterChef: «Σεφ, έχω χ…στεί» – «Αυτό δεν είναι και πολύ τηλεοπτικό»

22:38 - 15/05/2023

Η εβδομάδα ξεκινά με το καθιερωμένο Mystery Box, για την ακρίβεια το τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023, το […] The post «Κόκκαλο» ο Κουτσόπουλος στο MasterChef: «Σεφ, έχω χ…στεί» – «Αυτό δεν είναι και πολύ τηλεοπτικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Άφωνος» ο Κουτσόπουλος στο MasterChef: «Σεφ, έχω χ@στ@@» – «Αυτό δεν είναι και πολύ τηλεοπτικό»

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το καθιερωμένο Mystery Box, για την ακρίβεια το τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023, το οποίο κρύβει εκλεκτά υλικά, που όλοι θα ήθελαν να υπάρχουν σε αφθονία στο σπίτι ή στις κουζίνες τους.Η εβδομάδα ξεκίνησε με το καθιερωμένο Mystery Box, για την ακρίβεια το τελευταίο Mystery Box για το MasterChef 2023, το οποίο κρύβει εκλεκτά υλικά, που όλοι θα ήθελαν να υπάρχουν σε αφθονία στο σπίτι ή στις κουζίνες τους.Ο Γιώργος Πορφύρης, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας, έχει στη διάθεσή του ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτή τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο