Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

11:18 - 16/05/2023

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου με το δημοσίευμα περιοδικού για τη νέα ζωή της χήρα του Γιώργου To άρθρο Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

«Γράφουν τέρατα» είπε στο on air ξέσπασμά της - Δείτε το βίντεο 

Διαβάστε το στο

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά περιοδικού, αναφορικά με όσα γράφονται για την ίδια...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Κόλαφος η παρουσιάστρια με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά περιοδικού, αναφορικά με όσα γράφονται για την ίδια. Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού για τη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα. «Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά» ανέφερε δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής. Η […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καινούργιου: «Στο “Χάι” κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό της εβδομαδιαίως σε συγκεκριμένο περιοδικό.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (16/5) στην εκπομπή της για ψευδή δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό της εβδομαδιαίως σε συγκεκριμένο περιοδικό. Συνεργάτης της εκπομπής της βγήκε για να παρουσιάσει ένα θέμα σχετικά με την χήρα σύζυγο του Γιώργου Τράγκα και κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, τα οποία γράφτηκαν στο εν λόγω περιοδικό. Τότε […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της