Πάολα: «Γράφονται τραγικά πράγματα για την ηλικία μου»
11:40 - 16/05/2023
«Σε αυτό το μαγαζί ήρθα παιδάκι. Αγάπησα, παντρεύτηκα, τραγουδούσα έγκυος. Όλα τα καλά τα έχω ζήσει εδώ μέσα. Πλέον, λίγο μεγαλύτερη από ότι ήμουν τότε, γύρισα πάλι στον τόπο που ανήκω», λέει η Πάολα μιλώντας για τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σχολιάζοντας την απήχηση που έχει στους νέους ανθρώπους η […]
The post Πάολα: «Γράφονται τραγικά πράγματα για την ηλικία μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάολα: «Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia – Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές»
Πάολα: Στις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την ίδια, αλλά και στην ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Πάολα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα, η αγαπημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε με χιούμορ σε όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για […]
Το άρθρο Πάολα: «Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia – Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΠάολα: «Είμαι νέος άνθρωπος, έχουν γραφτεί τραγικά πράγματα για την ηλικία μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε η Πάολα και μίλησε για όλους και για όλα. Η
To άρθρο Πάολα: «Είμαι νέος άνθρωπος, έχουν γραφτεί τραγικά πράγματα για την ηλικία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr