Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»
11:42 - 16/05/2023
Η Πάολα μίλησε στο Πρωινό μας για τις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την ίδια και για την […]
The post Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάολα: Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές ηλικίες στην Wikipedia – Ποια είναι άραγε η σωστή;
Για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινήσει εμφανίσεις μίλησε η τραγουδίστρια Πάολα, η οποία ανέφερε πως ανυπομονεί για το νέο ξεκίνημα. Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκποπής «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Eurovision, αλλά και στην ηλικία της. Η ίδια ερωτήθηκε για το πώς γίνεται να έχει τόση απήχηση, μέχρι και σε νέους ανθρώπους. Σε αυτή την ερώτηση, η Πάολα απάντησε πως «είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη για εμένα ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;». «Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠάολα: Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές στην Wikipedia, ποια είναι άραγε η σωστή;
«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη»
Διαβάστε το στο news.grΠάολα: Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές ηλικίες στην Wikipedia – Ποια είναι άραγε η σωστή;
Για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινήσει εμφανίσεις μίλησε η τραγουδίστρια Πάολα, η οποία ανέφερε πως ανυπομονεί για το νέο ξεκίνημα. Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκποπής «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Eurovision, αλλά και στην ηλικία της. Η ίδια ερωτήθηκε για το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, στο wikipedia;»
"Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και για την ηλικία μου" είπε η Πάολα.
Διαβάστε το στο pagenews.gr