Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;»

11:42 - 16/05/2023

Η Πάολα μίλησε στο Πρωινό μας για τις διαφορετικές ηλικίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο για την ίδια και για την […] The post Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, ποια είναι άραγε η σωστή;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάολα: Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές ηλικίες στην Wikipedia – Ποια είναι άραγε η σωστή;

Για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινήσει εμφανίσεις μίλησε η τραγουδίστρια Πάολα, η οποία ανέφερε πως ανυπομονεί για το νέο ξεκίνημα. Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκποπής «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Eurovision, αλλά και στην ηλικία της. Η ίδια ερωτήθηκε για το πώς γίνεται να έχει τόση απήχηση, μέχρι και σε νέους ανθρώπους. Σε αυτή την ερώτηση, η Πάολα απάντησε πως «είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη για εμένα ότι είμαι μεγάλη. Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και στην Wikipedia. Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές. Ποια είναι άραγε η σωστή;». «Δεν παρακολουθώ ποτέ την Eurovision, αλλά λόγω του Κ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πάολα: Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές στην Wikipedia, ποια είναι άραγε η σωστή;

«Είμαι νέος άνθρωπος, αν κι υπάρχει η φήμη ότι είμαι μεγάλη»

Διαβάστε το στο news.gr

Πάολα: Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές ηλικίες στην Wikipedia – Ποια είναι άραγε η σωστή;

Για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο που θα ξεκινήσει εμφανίσεις μίλησε η τραγουδίστρια Πάολα, η οποία ανέφερε πως ανυπομονεί για το νέο ξεκίνημα. Η Πάολα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκποπής «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην Eurovision, αλλά και στην ηλικία της. Η ίδια ερωτήθηκε για το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πάολα: «Έχω τέσσερις ηλικίες διαφορετικές, στο wikipedia;»

"Παντού γράφονται διάφορα τραγικά πράγματα, ακόμα και για την ηλικία μου" είπε η Πάολα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο