Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας για τους γιους του: «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα»
11:54 - 16/05/2023
Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ηλιάκη για το παιδί της, η Φωτεινή Πετρογιάννη ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα: […]
The post Λύγισε ο Γιώργος Λιάγκας για τους γιους του: «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για τους γιους του: «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών είναι να τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα» [video]
Γιώργος Λιάγκας: Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του «Το Πρωινό», εξομολογήθηκε την αγάπη που έχει στους δύο μονάκριβους γιους τους του και βούρκωσε όταν εξομολογήθηκε ότι ο ίδιος τους έχει μόνο τα Σαββατοκύριακα. Αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ηλιάκη για το παιδί της, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη […]
Το άρθρο Βούρκωσε ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για τους γιους του: «Η μοίρα των χωρισμένων γονιών είναι να τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα» [video] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓιώργος Λιάγκας για τους γιους του: "Η μοίρα των χωρισμένων γονιών, τους έχω μόνο τα Σαββατοκύριακα" (video)
Η συγκινητική εξομολόγησή του
Διαβάστε το στο patrasevents.gr