«Λύγισε» ο γιος του Γιάννη Βογιατζή: «Τον χαμένο χρόνο τον αναπληρώσαμε σε έναν μήνα»

13:10 - 16/05/2023

Ο Βασίλης Βογιατζής μίλησε για τον χαμό του πατέρα του, Γιάννη Βογιατζή στη «Super Κατερίνα» και «λύγισε» αναφερόμενος στις κουβέντες που έκαναν τις τελευταίες του στιγμές. «Νιώθω λύπη που έχασα τον πατέρα μου, περηφάνια, έχει αφήσει τα τραγούδια του, τις ταινίες του. Τις τελευταίες του στιγμές συζητήσαμε πάρα πολλά πράγματα που δεν τα είχαμε συζητήσει […] The post «Λύγισε» ο γιος του Γιάννη Βογιατζή: «Τον χαμένο χρόνο τον αναπληρώσαμε σε έναν μήνα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο γιος του Γιάννη Βογιατζή: «Αναπληρώσαμε το χαμένο χρόνο σε ένα μήνα – Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε»

Ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έφυγε χτες από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, ο εκλιπών ήταν στο νοσοκομείο, καθώς έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια. Ο γιός του Γιάννη Βογιατζή, Βασίλης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όπου διηγήθηκε ιστορίες που έζησε με τον πατέρα του, αλλά και για τις τελευταίες στιγμές που ίωσε δίπλα του. «Αισθάνομαι λύπη που έχασα τον πατέρα μου και περηφάνια, γιατί έχει αφήσει πίσω του κάποια ιστορία, τα τραγούδια του, τις ταινίες του», είπε, αρχικά, ο Βασίλης Βογιατζής. «Οι τελευταίες μου στιγμές μαζί του ήταν πάρα πολύ ωραίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»