Μάρκος Λεζές: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη»
15:18 - 16/05/2023
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Λεζές στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Μένια Κούκου.
To άρθρο Μάρκος Λεζές: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρκος Λεζές: Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη
Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από λίγα χρόνια,
Διαβάστε το στο Μάρκος Λεζές: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο του προστάτη»!
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Λεζές στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Μένια Κούκου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από λίγα χρόνια, για την επιλογή του να αποσυρθεί από τον χώρο, αλλά και για την επιλογή του να ζήσει για λίγο ασκητική ζωή. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάρκος Λεζές: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο»
Μάρκος Λεζές: Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την δημοσιογράφο, Μένια Κούκου Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον καρκίνο που του χτύπησε την πόρτα πριν από λίγα χρόνια, για την επιλογή του να αποσυρθεί από τον χώρο. Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ
The post Μάρκος Λεζές: «Έκανα εξετάσεις για πλάκα και μου βρήκαν καρκίνο» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr