Ελενα Ακρίτα για Σαββόπουλο που στηρίζει ΝΔ: Αν είχα τον δίσκο του θα του τον επέστρεφα

17:00 - 16/05/2023

Ενοχλήθηκε η Ελενα Ακρίτα με τον Διονύση Σαββόπουλο που δήλωσε ότι θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία και ότι ελπίζει να εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι έγραψε η Ελενα Ακρίτα Όταν ήμουν μικρή , είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά […] Το άρθρο Ελενα Ακρίτα για Σαββόπουλο που στηρίζει ΝΔ: Αν είχα τον δίσκο του θα του τον επέστρεφα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ακρίτα: Απογοητευμένη με τον Διονύση Σαββόπουλο – «Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω»

Σε μικρή ηλικία, η Έλενα Ακρίτα συνάντησε τον Διονύση Σαββόπουλο και περήφανη για εκείνον και την αντιαστασιακή του δράση, αγόρασε τον δίσκο του «Φορτηγό» και του ζήτησε να της γράψει μια αφιέρωση. Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου όμως, αναφορικά με τις εκλογές της 21ης Μαΐου στις οποίες τόνισε ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, η Έλενα Ακρίτα άλλαξε άποψη για εκείνον και λυπάται που δεν έχει στα χέρια της ακόμα τον δίσκο που είχε αγοράσει τότε προκειμένου να του τον επιστρέψει. «Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλη η Ακρίτα με Σαββόπουλο! «Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω»

Την οργή της δημοσιογράφου και υποψήφιας βουλευτή Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν όσα είπε ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ειδικότερα την προτίμησή του για αυτοδυναμία στη ΝΔ.Την οργή της δημοσιογράφου και υποψήφιας βουλευτή Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Έλενας Ακρίτα προκάλεσαν όσα είπε ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και ειδικότερα την προτίμησή του για αυτοδυναμία στη ΝΔ.«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]