Εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι: "Μου ζήτησαν από ΜΚΟ να δώσω το παιδί για υιοθεσία" αποκάλυψε ο πατέρας (VIDEO)

10:00 - 08/02/2020

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της Βαλεντίν μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκανε μια αποκάλυψη για τη κόρη του, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα Χριστούγεννα. Ισχυρίστηκε πως τον πλησίασαν δυο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που πάτησαν το πόδι τους στη Μυτιλήνη μετά τη φυγή τους από το Κονγκό. Πιστεύει ότι η Βαλεντίν ζει και θα βρεθεί. Επιμένει στην αρχική του καταγγελία, ότι η κόρη του χάθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου στο δρόμο για το σούπερ μάρκετ στο Παγκράτι. Σημαντικές πληροφορίες έφτασαν στην εκπομπή από Γαλλία και από τη γειτονιά του και λ

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης: Μου ζήτησαν από ΜΚΟ να δώσω το παιδί για υιοθεσία, λέει ο πατέρας

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίνας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από 47 μέρες. The post Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης: Μου ζήτησαν από ΜΚΟ να δώσω το παιδί για υιοθεσία, λέει ο πατέρας appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο