MasterChef - Δημήτρης Πολιτάκης: «Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει. Αλλιώς καλέστε στο 090..»

08:54 - 17/05/2023

Ο Δημήτρης Πολιτάκης αποχώρησε από το MasterChef2023 και έκανε μία ανάρτηση στο Instagram Αν σας λείψει η φωνή μου, καλέστε…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef – Δημήτρης Πολιτάκης: Αν σας λείψει η φωνή μου, καλέστε στο 090

«Διαβολοβδομάδα» ήταν αυτή που πέρασε στο MasterChef για τον Δημήτρη Πολιτάκη, με τον παίκτη να έχει πολλά νεύρα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία και να βγαίνει εκτός εαυτού με ατάκες όπως «σας γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι», αλλά και με ημιτελείς προσπάθειες με αποτέλεσμα στο επεισόδιο της Τρίτης (16/5) να τεθεί εκτός διαγωνισμού συγκεντρώνοντας χαμηλή βαθμολογία, η οποία δεν αντικατόπτριζε τις μαγειρικές του ικανότητες όπως του είπαν οι κριτές. Ο 28χρονος παίκτης, ο οποίος δεν έβγαλε πιάτο στο Τεστ Δημιουργικότητας «Δε μου βγήκε η μπαλοτίνα, δεν ήθελα να το σερβίρω» με αποτέλεσμα να βρίσκεται στους παίκτες προς αποχώρηση μαγείρεψε με κακή ψυχολογία απέναντι στον φίλο του Αλέξανδρο Αν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef – Δημήτρης Πολιτάκης: «Αν σας λείψει η φωνή μου, καλέστε στο 090» – Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του

Εκτός MasterChef ο Δημήτρης Πολιτάκης, καθώς αποχώρησε μια ανάσα πριν την τελική πεντάδα του μαγειρικού διαγωνισμού. To άρθρο MasterChef – Δημήτρης Πολιτάκης: «Αν σας λείψει η φωνή μου, καλέστε στο 090» – Η ανάρτηση μετά την αποχώρησή του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

MasterChef – Δημήτρης Πολιτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση – «Ελπίζω η φωνή μου να μη σας λείψει»

Ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης μπήκαν στην κουζίνα για μια μαγειρική μονομαχία στο MasterChef. Ο μέντορας για τους μάγειρες του MasterChef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος έδειξε για πρώτη φορά τα νέα πιάτα του μενού του εστιατορίου του και κάλεσε τους διαγωνιζόμενους να τα αντιγράψουν πιστά. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Δημήτρη Πολιτάκη, […] The post MasterChef – Δημήτρης Πολιτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση – «Ελπίζω η φωνή μου να μη σας λείψει» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες