Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Εγκρίθηκαν μέχρι στιγμής 1500 αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια

11:36 - 17/05/2023

Πρόγραμμα «Σπίτι μου» – Κωστής Χατζηδάκης: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι δεν υπάρχουν σπίτια και ενδιαφέρον Περισσότερα σε λίγο… Πηγή The post Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Εγκρίθηκαν μέχρι στιγμής 1500 αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Σπίτι μου»: 1.500 μέχρι στιγμής οι εγκρίσεις για χαμηλότοκα δάνεια

H ζήτηση για στεγαστικά δάνεια του προγράμματος είναι ήδη τετραπλάσια σε σχέση με τα διαθέσιμα κεφάλαια

Διαβάστε το στο

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: 1500 μέχρι στιγμής οι εγκρίσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια

Χατζηδάκης: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι δεν υπάρχουν σπίτια και ενδιαφέρον

Διαβάστε το στο

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Εγκρίθηκαν 1500 αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια

«Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι δεν υπάρχουν σπίτια και ενδιαφέρον» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Διαβάστε το στο tovima

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Στις 1.500 οι εγκρίσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η εφαρμογή του προγράμματος «Σπίτι μου» για τη χορήγηση άτοκων και χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων αγοράς κατοικίας, καθώς, μέχρι χθες 16/5/2023, 1.442 νέοι και νέα ζευγάρια είχαν ήδη εγκεκριμένο δάνειο και είχαν βρει το ακίνητο που θα αγοράσουν (την προηγούμενη εβδομάδα ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 1.000), σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Οι συνολικά ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 10.000, καθώς τα δάνεια που μπορούν να δοθούν στην πρώτη φάση του προγράμματος, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, είναι περίπου 5.000. Επιπλέον, η ζήτηση για στεγαστικά δάνεια του προγράμματος είναι ήδη τετραπλάσια σε σχέση με τα διαθέσιμα κεφάλαια

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Σπίτι μου»: Εγκρίθηκαν μέχρι στιγμής σχεδόν 1.500 χαμηλότοκα δάνεια

Σε 1.442 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι νέοι και τα νέα ζευγάρια των οποίων το δάνειο έχει εγκριθεί και έχουν βρει το ακίνητο που θα αγοράσουν στο πλαίσιο του προγράμματος χαμηλότοκων… «Σπίτι μου»: Εγκρίθηκαν μέχρι στιγμής σχεδόν 1.500 χαμηλότοκα δάνεια - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Εγκρίθηκαν μέχρι στιγμής 1500 αιτήσεις για χαμηλότοκα δάνεια

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η εφαρμογή του προγράμματος «Σπίτι μου», για τη χορήγηση άτοκων και χαμηλότοκων στεγαστικών δανείων αγοράς κατοικίας, καθώς μέχρι χθες 1442 νέοι και νέα ζευγάρια είχαν ήδη εγκεκριμένο δάνειο και είχαν βρει το ακίνητο

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Στις 1.500 οι εγκρίσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια

Χατζηδάκης: «Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες που έλεγαν ότι δεν υπάρχουν σπίτια και ενδιαφέρον»

Διαβάστε το στο news.gr

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Στις 1.500 ανέρχονται οι εγκρίσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η εφαρμογή του προγράμματος «Σπίτι μου».

Διαβάστε το στο fosonline.gr

«Σπίτι μου»: 1.500 μέχρι στιγμής οι εγκρίσεις για τα χαμηλότοκα δάνεια

Όσα δείχνουν τα στοιχεία

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι