Βασίλης Κικίλιας: «Σταθερή κυβέρνηση τετραετίας σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία»

12:30 - 17/05/2023

Ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος με την ΝΔ στην Α’ Αθήνας Βασίλης Κικίλιας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η «κυβέρνηση της Νέας…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κικίλιας για εκλογές: Σταθερή κυβέρνηση τετραετίας σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία

Στις εκλογές που αναμένεται να πραγματοποιηθούν στις 21 Μαΐου εστίασε σε συνέντευξή του ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τονίζοντας: «Εγώ ακούγοντας για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία μπορώ να σκεφτώ και αυτό αποτυπώνεται και δημοσκοπικά». Ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος είναι και υποψήφιος στην Α’ Αθήνας μιλώντας στο Mega όπως επισημαίνει σε σχετική του ανακοίνωση σημείωσε: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίστηκε αποτελεσματικά μια σειρά σοβαρών κρίσεων που ξέσπασαν μέσα στην τετραετία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να μειώσει 50 φόρους και εισφορές, να φέρει υπερπλεόνασμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κικίλιας: Σταθερή κυβέρνηση τετραετίας σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία

«Εγώ ακούγοντας για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας, μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία μπορώ να σκεφτώ και αυτό αποτυπώνεται και δημοσκοπικά», ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος με την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Βασίλης Κικίλιας: «Σταθερή κυβέρνηση τετραετίας σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία»

Ο υπουργός Τουρισμού και υποψήφιος με την ΝΔ στην Α’ Αθήνας Βασίλης Κικίλιας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η «κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαχειρίστηκε αποτελεσματικά μια σειρά σοβαρών κρίσεων που ξέσπασαν μέσα στην τετραετία» «Εγώ ακούγοντας για σταθερή κυβέρνηση τετραετίας μόνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία μπορώ να σκεφτώ και αυτό αποτυπώνεται και δημοσκοπικά», ανέφερε […] The post Βασίλης Κικίλιας: «Σταθερή κυβέρνηση τετραετίας σημαίνει Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες