«Παιδί μου τι σου έκανα…» -Ώρες αγωνίας για τους γονείς της μικρής Ελένης

22:48 - 17/05/2023

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πατέρας στην Κρήτη που παρέσυρε το 2,5 ετών παιδί του, με το κοριτσάκι να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι τραγικοί γονείς της μικρής Ελένης περιμένουν υποβασταζόμενοι με κομμένη την ανάσα έξω από τη ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου. Εκεί όπου το 2,5 χρονών αγγελούδι τους παλεύει […] Το άρθρο «Παιδί μου τι σου έκανα…» -Ώρες αγωνίας για τους γονείς της μικρής Ελένης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρήτη: «Παιδί μου τι σου έκανα...» - Συντετριμμένοι οι γονείς της 2,5 ετών Ελένης

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κρήτη.Με αγωνία και ελπίδα περιμένουν οι γονείς της μικρής Ελένης ένα καλό νέο από τους γιατρούς του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη. Συντετριμμένοι και υποβασταζόμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από τη μία στιγμή στην άλλη η 2,5 ετών κορούλα τους βρέθηκε να χαροπαλεύει, μετά από ένα σοκαριστικό ατύχημα. Ακόμη μεγαλύτερος είναι ο Γολγοθάς για τον πατέρα της μικρής, ο οποίος ήταν αυτός που την παρέσυρε, χωρίς να το καταλάβει, με το αυτοκίνητό του, την ώρα που έπαιζε στην αυλή. «Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη...», ψέλλισε με όση φωνή του έχει απομείνει ο πατέρας του άτυχου παιδιού, σύμφωνα με

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

Η οργισμένη ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού για τον έλεγχο της ΣΔΟΕ στον Σύλλογο των Τεμπών