Survivor All Star: Ο «γύπας» Τάκης Καραγκούνιας έκανε πρόταση γάμου στην νοσοκόμα – «Θα με παντρευτείς; Δεν είμαι τόσο μεγάλος»

01:22 - 18/05/2023

Ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως εκτός από το έπαθλο του Survivor All Star θέλει να καταφέρει να βρει και νύφη στον Άγιο Δομίνικο. Σε μια δυναμική αναμέτρηση κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο το βράδυ της Τετάρτης (17/5) και με έντονη την προσπάθεια, η οποία και έφερε τον πόντο στην ομάδα του, ο μισθοφόρος των Κόκκινων κατέληξε στις πρώτες βοήθειες προκειμένου να του καθαρίσουν την πληγή που είχε ανάμεσα στα μάτια. Εκεί ο Τάκης Καραγκούνιας έμελλε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της γοητείας του και σαν… «γύπας» να κάνει με χιούμορ μια πρόταση γάμου στην γιατρό της παραγωγής. «Για άλλη μια φορά μπερδεύτηκα εξαιτίας των ματιών μου» τόνισε ο παίκτης των Κόκκινων όταν η γιατρός θέλησε να μάθει τι συ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάκης Καραγκούνιας: Πρόταση γάμου στη νοσοκόμα στο «Survivor All Star» - «δεν είμαι τόσο γέρος»

Ο Τάκης Καραγκούνιας επισκέφτηκε το ιατρείο του «Survivor All Star» για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες κι εξέφρασε με διαχυτικότητα τον θαυμασμό του στην νοσηλεύτρια.Σε περίπτωση τραυματισμού οι παίκτες του «Survivor All Star» μεταφέρονται πρώτα στο ιατρείο που υπάρχει επιτόπου και δέχονται τις πρώτες βοήθειες από το παραϊατρικό προσωπικό. Ο Τάκης Καραγκούνιας λοιπόν επισκέφτηκε χθες το ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες μετά τη νίκη του απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ο «μισθοφόρος» όπως τον αποκαλούν όλοι αποκόμισε στη διάρκεια του αγωνίσματος μια πληγή στο μέτωπο, η οποία χρειάζονταν απολύμανση. Όμως, ο παίκτης βλέποντας τη νοσηλεύτρια είχε άλλες ιδέες. Αποφάσισε να μας αιφνιδιάσει ξεδιπλώνοντ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας