Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές»
13:36 - 18/05/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων μίλησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές»
Η Υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων, Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε για τον πατέρα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές»
Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της.
Διαβάστε το στο thebest.grΔόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές»
Η Δόμνα Μιχαηλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της. Η
To άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr