Ελένη Καρποντίνη: «Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα 24… μαζεμένα παιδιά»
14:04 - 18/05/2023
Την ξεχωριστή της εμπειρία από την εποχή που δοκιμαζόταν ως αθλητικογράφος περιέγραψε η Ελένη Καρποντίνη στον αέρα της ΕΡΤ. Η […]
The post Ελένη Καρποντίνη: «Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα 24… μαζεμένα παιδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καρποντίνη: Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα 24 μαζεμένα παιδιά, σοκαρίστηκα
Όσα εξομολογήθηκε η Ελένη Καρποντίνη στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης. Μια ξεχωριστή ιστορία θέλησε να μοιραστεί η Ελένη Καρποντίνη, το μεσημέρι της Πέμπτης (18.05.2023), στον αέρα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” από την περίοδο που εργαζόταν σαν αθλητικογράφος πριν από λίγα χρόνια. Η συνεργάτης της εκπομπής της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου, με αφορμή ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Καρποντίνη: Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα 24 μαζεμένα παιδιά, σοκαρίστηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Καρποντίνη: Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα 24… μαζεμένα παιδιά – Ήταν Παναθηναΐκος, τους θυμάμαι όλους
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε η συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου, Ελένη Καρποντίνη το μεσημέρι της Πέμπτης (18/05) και μεταξύ άλλων θυμήθηκε μια ξεχωριστή εμπειρία από την εποχή που δοκίμασε να εργαστεί ως αθλητικογράφος. «Όταν ήμουν στο ξεκίνημά μου ως δημοσιογράφος, είχα πάει να γίνω αθλητικογράφος. Έκανα όμως ένα μεγάλο λάθος, που μου στοίχισε: μπήκα σε λάθος πόρτα. Μπήκα στα αποδυτήρια… και μετά δεν ξαναπήγα» περιέγραψε η Ελένη Καρποντίνη και πρόσθεσε: «Σοκαρίστηκα. Σταμάτησα την αθλητική δημοσιογραφία, είμαι πιο girly. Τώρα να βλέπεις 24… μαζεμένα παιδιά;». «Εγώ πήγα στη Συνέντευξη Τύπου και είχα αργήσει. Μου λέει ένας κύριος: για να πας πι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Καρποντίνη: O λόγος που δεν έγινε αθλητικογράφος – «Σοκαρίστηκα. Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα…»
Μια δική της εμπειρία από την εποχή που δοκιμαζόταν ως αθλητικογράφος περιέγραψε η Ελένη Καρποντίνη. Η δημοσιογράφος με αφορμή την «εισβολή» ενός σκύλου σε ποδοσφαιρικό αγώνα στη Χιλή ανέφερε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», μια τραυματική ιστορία από τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. «Σοκαρίστηκα. Σταμάτησα την αθλητική δημοσιογραφία, είμαι πιο girly» «Όταν ήμουν στο ξεκίνημά […]
The post Ελένη Καρποντίνη: O λόγος που δεν έγινε αθλητικογράφος – «Σοκαρίστηκα. Άνοιξα την πόρτα των αποδυτηρίων και είδα…» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr