H Δόμνα Μιχαηλίδου μιλά για την απώλεια του πατέρα της – «Όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη…»

14:36 - 18/05/2023

Η Δόμνα Μιχαηλίδου μίλησε, για την απώλεια του πατέρα της. Στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, ανέφερε: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές. Και μάλιστα […] The post H Δόμνα Μιχαηλίδου μιλά για την απώλεια του πατέρα της – «Όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη…» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η διπλή αγωνία της όταν έμαθε ότι η κατάσταση του μπαμπά της ήταν μη αναστρέψιμη

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega απέναντι από την Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη η Δόμνα Μιχαηλίδου το πρωί της Πέμπτης (18/05). Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα της. «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές. Και μάλιστα είχα την αγωνία και λέω σκέψου να είναι πολύ άρρωστος και να προλάβει τις εκλογές και να μην βγει και το καλό αποτέλεσμα. Είχα διπλή αγωνία, θα τις προλάβει; Και αν τις προλάβει, σκέψου να απογοητευτεί και να επιδεινωθεί η κατάστασή του», είπε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η Δόμνα Μιχαη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»