Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε μπαίνουν τα λεφτά - Οι ημερομηνίες πληρωμής

18:04 - 18/05/2023

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιουνίου 2023. Οι ημερομηνίες που μπαίνουν τα λεφτά.Εντός του Μαΐου γίνεται η πληρωμή για τις συντάξεις Ιουνίου 2023 στους δικαιούχους συνταξιούχους από όλα τα ταμεία. Ειδικότερα, οι πληρωμές όλων των συντάξεων Ιουνίου θα γίνουν κατά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου. Όπως κάθε μήνα, έτσι και τώρα, η ακριβής ημερομηνία πληρωμής εξαρτάται από το ταμείο στο οποίο υπάγεστε. Για όλα τα ταμεία, όμως, οι πληρωμές Ιουνίου 2023 θα γίνουν μεταξύ 26 Μαΐου 2023 (Παρασκευή) και 30 Μαΐου 2023 (Τρίτη). Ειδικότερα για το ΙΚΑ, οι συντάξεις Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ των δικαιούχων, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού. Το ίδιο έγινε και για τους

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε θα καταβληθούν τα ποσά στους δικαιούχους – Όλες οι ημερομηνίες

Μετά τις εκλογές, τις τελευταίες ημέρες του Μαϊου 2023 θα γίνουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιουνίου σε όλους τους δικαιούχους συνταξιούχους, από όλα Ταμεία. Συγκεκριμένα, οι πληρωμές αναμένατι να γίνουν από τις 26 Μαΐου 2023 μέχρι και τις 30 Μαΐου 2023, οπότε και θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου. Οι πιο πιθανές ημερομηνίες για την ... Περισσότερα To άρθρο Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε θα καταβληθούν τα ποσά στους δικαιούχους – Όλες οι ημερομηνίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

e-ΕΦΚΑ – Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2023 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής τους διαμορφώνεται ως εξής: Την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ. Τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές - Όλες οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Mετά τις εκλογές αναμένεται να ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Ιουνίου 2023. Οι πληρωμές, εκτός απροόπτου, θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 26 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν μέχρι την Τρίτη 30 Μαΐου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

e-ΕΦΚΑ – Συντάξεις Ιουνίου: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Πότε ξεκινούν να πιστώνονται τα χρήματα

Διαβάστε το στο news.gr

Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2023 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες

Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα πληρωθούν οι συντάξεις στους δικαιούχους Την Παρασκευή 26 Μαΐου ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιουνίου από τον ΕΦΚΑ. Η διαδικασία για τις πληρωμές των συνταξιούχων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30 Μαΐου. Συγκεκριμένα: Για τους συνταξιούχους των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ , η πίστωση των ποσών θα […] The post Συντάξεις Ιουνίου 2023: Πότε πληρώνονται οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά

Γάζα: Η Χαμάς δεν παρεμποδίζει τη ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας, λένε οι ΗΠΑ

Φθιώτιδα: Προσάραξη πλοίου στον κόλπο της Λαρύμνας - Άνεμοι 5 μποφόρ στην περιοχή

Τουρκία: Ξεκίνησε το συνέδριο του CHP για την επανεκλογή Κιλιτσντάρογλου ή νέου προέδρου