Maria Menounos: Ποζάρει με το ελληνικό διαβατήριο γεμάτη περηφάνια – ΦΩΤΟ
18:32 - 18/05/2023
Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Maria Menounos. Και αυτό γιατί η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια απέκτησε ελληνικό διαβατήριο κάτι που ήθελε πάρα πολύ. Η Μaria Menounos δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει πανευτυχής κρατώντας το ελληνικό διαβατήριο, έξω από το Καλλιμάρμαρο. “Είμαι τόσο περήφανη που είμαι επίσημα Έλληνας πολίτης. […]
The post Maria Menounos: Ποζάρει με το ελληνικό διαβατήριο γεμάτη περηφάνια – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Μενούνος: Ποζάρει με το ελληνικό διαβατήριο μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο
Τον ενθουσιασμό της που πλέον απέκτησε ελληνικό διαβατήριο μοιράστηκε η Μαρία Μενούνος με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια βρέθηκε στην Ελλάδα και πόζαρε μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο κρατώντας στα χέρια το ελληνικό διαβατήριο. Η ανάρτηση στο Instagram Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και […]
The post Μαρία Μενούνος: Ποζάρει με το ελληνικό διαβατήριο μπροστά στο Παναθηναϊκό Στάδιο appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr