Δόμνα Μιχαηλίδου: Εδώ και λίγους μήνες έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια

22:00 - 18/05/2023

Με αφορμή την υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στις Εκλογές 2023, η υποψήφια στην Α’ Πειραιά και Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.Με αφορμή την υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στις Εκλογές 2023, η υποψήφια στην Α’ Πειραιά και Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και την δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφέρθηκε στην προσωπική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Εδώ και λίγους μήνες, έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον καλύτερό της φίλο εδώ και λίγους μήνες και εκφράζει την…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Είμαι σε σχέση με τον καλύτερο φίλο μου – Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια»

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» η Δόμνα Μιχαηλίδου, υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς στις προσεχείς εκλογές. Σε αυτήν, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μίλησε για όλα, μεταξύ των οποίων και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι τους τελευταίους μήνες διατηρεί […] Το άρθρο Δόμνα Μιχαηλίδου: «Είμαι σε σχέση με τον καλύτερο φίλο μου – Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου: "Έχω σχέση με τον καλύτερο μου φίλο"

"Είμαι πολύ δοτική, πλημμυρίζω στο συναίσθημα, στο τι μπορώ να δώσω και τι μπορώ να οργανώσω για τον άλλον"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας