Γιώργος Λιάγκας για Στηβ Κακέτση: «Έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του, τον εγκατέλειψαν»

10:26 - 19/05/2023

Για την απώλεια του Στηβ Κακέτση μίλησε 0 Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος μέσα από το Πρωινό. Οι δυο τους είχαν προσωπική […] The post Γιώργος Λιάγκας για Στηβ Κακέτση: «Έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του, τον εγκατέλειψαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βούρκωσε στον «αέρα» ο Λιάγκας για τον Στηβ Κακέτση: Έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του, τον εγκατέλειψαν

Έφυγε χθες Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο γνωστός επιχειρηματίας, Στηβ Κακέτσης. Για την απώλεια του επιχειρηματία μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, εμφανώς συγκινημένος μέσα από το Πρωινό. «Όταν φεύγει ένας άνθρωπος νεότατος σε ηλικία 73 ετών στενοχωριέσαι. Στενοχωριέμαι γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή μου» ανέφερε αρχικά ο κ. Λιάγκας και στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία τους. Στη συνέχεια μίλησε για τις γυναίκες της ζωή του. «Έχω περάσει διακοπές, μέρες και νύχτες να μου μιλά ο Στηβ για την αγάπη του για την Κατιάνα Μπαλανίκα, τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου και τους έζησα πάρα πολύ και με την τελευταία σύντροφο της ζωής του, την Άννα. Αυτές ήταν ο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάγκας για Στηβ Κακέτση: Έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του, τον εγκατέλειψαν – Το «σκότωσε» για να ξεχρεώσει

Συγκινημένος μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον Στηβ Κακέτση, με τον οποίο ήταν φίλοι χρόνια και έκαναν αρκετή παρέα για ένα διάστημα.Συγκινημένος μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον Στηβ Κακέτση, με τον οποίο ήταν φίλοι χρόνια και έκαναν αρκετή παρέα για ένα διάστημα.«Όταν φεύγει ένας άνθρωπος νεότατος σε ηλικία 73 ετών στενοχωριέσαι. Στενοχωριέμαι γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Θα σας πω σήμερα πως μπήκε στην ζωή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τα δάκρυα του Λιάγκα για τον Στηβ Κακέτση: Έφυγαν σιγά σιγά όλοι από το πλευρό του, τον εγκατέλειψαν

Πώς ο επιχειρηματίας βοήθηκε τον δημοσιογράφο στην καριέρα του

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο