Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

12:36 - 19/05/2023

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, αλλά και υποψήφια […] The post Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκη Κεραμέως: Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μού ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες

«Τη μέρα που τελείωσα με τα δικαστήρια και τα ταξίδια, τον πήρα τηλέφωνο», είπε η Νίκη Κεραμέως

Διαβάστε το στο

Η Νίκη Κεραμέως για τον σύζυγό της: Μου ζήτησε ραντεβού και του είπα σε 4 μήνες

«Τη μέρα που τελείωσα με τα δικαστήρια και τα ταξίδια, τον πήρα τηλέφωνο», λέει η Νίκη Κεραμέως. Η Νίκη Κεραμέως ήταν σήμερα καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, αλλά και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο βόρειο τομέα της Αθήνας, αποκάλυψε και για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της. ... Περισσότερα To άρθρο Η Νίκη Κεραμέως για τον σύζυγό της: Μου ζήτησε ραντεβού και του είπα σε 4 μήνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκη Κεραμέως: «Μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

Η Νίκη Κεραμέως αποκαλύπτει τι έκανε όταν ο σύζυγός της, της ζήτησε να βγουν ραντεβούΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκη Κεραμέως: Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε η Νίκη Κεραμέως το πρωί της Παρασκευής (18/05). Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων μίλησε στην Δανάη Μπάρκα και για την γνωριμία με τον σύζυγό της, Δημήτρη. «Με το χέρι στην καρδιά, σου λέω ότι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά δεν συνυπάρχουμε και πολύ στο σπίτι. Αυτές τις μέρες οι απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου είναι τέτοιες που γυρνάω πάρα πολύ αργά, αφού έχουν κοιμηθεί, και φεύγω πολύ νωρίς, προτού ξυπνήσουν. Άρα, η επαφή γίνεται μέσω τηλεφώνου, μέσω βίντεο κλήσεων κλπ…», είπε αρχικά η Νίκη Κεραμέως. Η Νίκη Κεραμέως είπε στη συνέχεια: «Όταν γνωρίστηκα με τον Δημήτρη, δούλευα ως δικηγόρος στην Αμερική αρκετά χρόνια. Και είχε έρθει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων, αλλά και υποψήφια βουλευτής της Ν.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μού ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για μια εφ’ To άρθρο Νίκη Κεραμέως: «Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, μού ζήτησε να βγούμε ραντεβού και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκη Κεραμέως για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της: «Όταν μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες»

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως μίλησε για την γνωριμία με τον σύζυγό της και τη δυσκολία τους να βγουν ραντεβού! Η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της. «Με το χέρι στην καρδιά, δεν συνυπάρχουμε πολύ στο σπίτι με τον σύζυγό μου. Οι απαιτήσεις […] The post Νίκη Κεραμέως για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της: «Όταν μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο