Νίκος Ανδρουλάκης: Μέγας χορηγός του Μητσοτάκη ο Τσίπρας – Για να διασωθεί προσκαλεί ψηφοφόρους της ΧΑ»
13:48 - 19/05/2023
«Στο ΠαΣοΚ δεν θέλουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.
Διαβάστε Περισσότερα στο tovima
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρουλάκης: «Ο Τσίπρας είναι μέγας χορηγός του Μητσοτάκη - Για να διασωθεί προσκαλεί τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»
Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης χαρακτηρίζοντας τον Τσίπρα μεγάλο χορηγό του Μητσοτάκη. «Έχοντας δει και μέσα από την προεκλογική εκστρατεία πώς οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και κυρίως τα συστήματα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζονται σοβαρά θέματα -όπως είναι η οικονομία και οι θεσμοί-, ... Περισσότερα
To άρθρο Ανδρουλάκης: «Ο Τσίπρας είναι μέγας χορηγός του Μητσοτάκη - Για να διασωθεί προσκαλεί τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ν. Ανδρουλάκης: Μέγας χορηγός του Μητσοτάκη ο Τσίπρας – Προσκαλεί μέχρι και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής
«Αμετανόητους» χαρακτήρισε τους κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι την Κυριακή πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-ανάχωμα στη θεσμική παρακμή, την κοινωνική διχόνοια και …
Ν. Ανδρουλάκης: Μέγας χορηγός του Μητσοτάκη ο Τσίπρας – Προσκαλεί μέχρι και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΑνδρουλάκης: «Ο κ. Τσίπρας είναι μέγας χορηγός του κ. Μητσοτάκη και για να διασωθεί προσκαλεί μέχρι και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής»
«Έχοντας δει και μέσα από την προεκλογική εκστρατεία πώς οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και κυρίως τα συστήματα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζονται σοβαρά θέματα -όπως είναι η οικονομία και οι θεσμοί-, νιώθω μια τεράστια ευθύνη».«Έχοντας δει και μέσα από την προεκλογική εκστρατεία πώς οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και κυρίως τα συστήματα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζονται σοβαρά θέματα -όπως είναι η οικονομία και οι θεσμοί-, νιώθω μια τεράστια ευθύνη».«Ότι πρέπει την Κυριακή να υπάρχει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ ανάχωμα στη θεσμική παρακμή, την κοινωνική διχόνοια, την οικονομική […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρουλάκης: Ο κ. Τσίπρας για να διασωθεί προσκαλεί μέχρι και τους ψηφοφόρους της Χ.Α
«Έχοντας δει και μέσα από την προεκλογική εκστρατεία πώς οι πολιτικοί μου αντίπαλοι και κυρίως τα συστήματα εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ διαχειρίζονται σοβαρά θέματα -όπως είναι η οικονομία και οι θεσμοί-, νιώθω μια τεράστια ευθύνη. Ότι πρέπει την Κυριακή να υπάρχει ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ ανάχωμα στη θεσμική παρακμή, την κοινωνική διχόνοια, την οικονομική
Το άρθρο Ανδρουλάκης: Ο κ. Τσίπρας για να διασωθεί προσκαλεί μέχρι και τους ψηφοφόρους της Χ.Α εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr