«Μήνυμα Νίκης» από την κεντρική ομιλία του Σταύρου Κελέτση
17:00 - 19/05/2023
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Κελέτση. Ο βουλευτής Έβρου στο ξεκίνημα της ομιλίας του απευθυνόμενος στο ακροατήριο και σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου! Αν αυτή […]
Διαβάστε Περισσότερα στο evros24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Μήνυμα Νίκης» από τον Σταύρο Κελέτση στην κεντρική ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη
Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε χθες η κεντρική προεκλογική πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Κελέτση.Ο βουλευτής Έβρου στο ξεκίνημα της ομιλίας του απευθυνόμενος στο ακροατήριο και σχολιάζοντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα μου! Αν αυτή η μεγάλη συγκέντρωση δεν αποτελεί προμήνυμα νίκης τότε τί άλλο μπορεί να είναι! Προμήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκτίμησης στο πρόσωπό μου! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!».Ο Σταύρος Κελέτσης στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν την τετραετία που πέρασε και στον τρόπο που η
Διαβάστε το στο alexpolisonline.com