Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία»
09:58 - 20/05/2023
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή
To άρθρο Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία
“Είναι κρίμα γιατί ο χώρος του μόντελινγκ μπορεί να γίνει πολύ τοξικός κυρίως σε νεαρές κοπέλες αλλά και σε αγόρια που βρίσκονται στον χώρο” εξομολογήθηκε η Μαριαγάπη Ξυπολιά. Η Μαριαγάπη Ξυπολιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα για την υγεία μας” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για την απώλεια κιλών που είχε και πως την ... Περισσότερα
To άρθρο Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η αποκάλυψη της Μαριαγάπης Ξυπολιά του GNTM: «Έχασα πολλά κιλά μέσα σε 2 μήνες και έπαθα βουλιμία»
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά που είχαμε γνωρίσει στο GNTM πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μίλησε για τις σοβαρές διατροφικές διαταραχές που είχε πριν από λίγο καιρό.
Διαβάστε το στο Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η αυστηρή δίαιτα και τα κιλά που έβαλε απότομα - «Έπαθα βουλιμία»
Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Ενδιαφέρει ένα μοντέλο πώς θα βγει στην παραλία γιατί μας έχουν επηρεάσει και τα social media, και τα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαριαγάπη Ξυπολιά για τη μάχη της με τα κιλά: «Έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν η Μαριαγάπη Ξυπολιά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM. Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την απώλεια βάρους και τις εξαντλητικές δίαιτες που έκανε. «Ενδιαφέρει ένα μοντέλο πώς θα βγει στην παραλία γιατί μας έχουν επηρεάσει και τα social media, […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr