«Αν πατήσεις Νίκη Κάρτσωνα στην Google, θα σου βγάλει νευρική ανορεξία»
16:02 - 20/05/2023
Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και απάντησε για το αν θα λάμβανε μία […]
The post «Αν πατήσεις Νίκη Κάρτσωνα στην Google, θα σου βγάλει νευρική ανορεξία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκη Κάρτσωνα: «Αν αναζητήσεις το όνομά μου στην Google, θα βγάλει νευρική ανορεξία»
Η Νίκη Κάρτσωνα μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου» αποκάλυψε εάν θα συμμετείχε στο GNTM αλλά και για τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς και την έχουν ενοχλήσει. «Δεν θα συμμετείχα ποτέ στο GNTM. Δεν μου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων. Βρίσκω κακό πράγμα την αγένεια. Είναι ξεπερασμένη και παλιακή συμπεριφορά. Σε κανένα κάστινγκ […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκη Κάρτσωνα: Αν πατήσεις στην Google «Νίκη Κάρτσωνα», θα σου βγει νευρική ανορεξία
Στους λόγους που δεν θα λάμβανε ποτέ μέρος στο GNTM αλλά και στη νευρική ανορεξία, αναφέρθηκε η Νίκη Κάρτσωνα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Γεια σου».Στους λόγους που δεν θα λάμβανε ποτέ μέρος στο GNTM αλλά και στη νευρική ανορεξία, αναφέρθηκε η Νίκη Κάρτσωνα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Γεια σου».«Δεν θα συμμετείχα ποτέ στο GNTM. Δεν μου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων. Βρίσκω κακό πράγμα την αγένεια. Είναι ξεπερασμένη και παλιακή συμπεριφορά. Σε κανένα κάστινγκ δεν μου έχουν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκη Κάρτσωνα: «Αν πατήσεις το όνομά μου στην Google, θα σου βγάλει νευρική ανορεξία»
Η Νίκη Κάρτσωνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Η επιχειρηματίας απάντησε
To άρθρο Νίκη Κάρτσωνα: «Αν πατήσεις το όνομά μου στην Google, θα σου βγάλει νευρική ανορεξία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr