Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Σε κοινή έξοδο με φίλους (ΦΩΤΟ)

17:46 - 20/05/2023

Μαρία Σάκκαρη - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Σε κοινή έξοδο με φίλους (ΦΩΤΟ) 20/05/2023 Μια νέα κοινή έξοδο με φίλους πραγματοποίησαν η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Όπως έχει γίνει γνωστό η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ζευγάρι για χρόνια και όπως έχουν δηλώσει ο ένας βοηθάει τον άλλο να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε πρόσφατα ταξιδέψει στην Μαδρίτη για να δει από κοντά την αγαπημένη του να παίζει τένις στο Masters της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σάκκαρη γιόρτασε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την παρέα τους την ονομαστική του εορτή

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όμως εξακολουθούν να κάνουν παρέα και μαζί με κοινούς φίλους γιόρτασαν την ονομαστική του εορτή, μία μέρα πριν. Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δημοσίευσε ένα story στο Instagram, όπου είναι όλοι μαζί έξω σε κάποιο μαγαζί, μία μέρα πριν την εορτή του. Υπενθυμίζεται ότι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη γνωρίστηκαν αρχές του 2020 και έναν χρόνο αργότερα αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Σάκκαρη και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε κοινή έξοδο λίγο πριν τις εκλογές!

Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνος είναι ζευγάρι για περισσότερα από τρία χρόνια και όπως έχουν δηλώσει περνάνε καλά μαζί.Η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη και ο γιος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνος είναι ζευγάρι για περισσότερα από τρία χρόνια και όπως έχουν δηλώσει περνάνε καλά μαζί.Η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον σύντροφό της και την παρέα τους, από κοινή τους έξοδο, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»