Survivor – Μπουρλότο για Μπάρτζη και Καραγκούνια: «Μην μου ξαναπλώσεις χέρι»

18:56 - 20/05/2023

Ύστερα από μια μικρή παύση λόγω εκλογών, το Survivor All Star αναμένεται να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της […] The post Survivor – Μπουρλότο για Μπάρτζη και Καραγκούνια: «Μην μου ξαναπλώσεις χέρι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Ο Μπάρτζης χτυπά τον Καραγκούνια – «Μην μου ξαναπλώσεις χέρι»

Ύστερα από μια μικρή παύση λόγω εκλογών, το Survivor All Star αναμένεται να επανέλθει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της προσεχούς Τρίτης με νέο επεισόδιο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ήδη όμως από το τρέιλερ φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό θα δει μια μάχη… άνευ προηγουμένου! Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι και θα ριχθούν εκ νέου στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας αλλά θα κινηθούν αντιαθλητικά ο ένας προς τον άλλον. Κάτι που εύλογα προκαλεί και τις αντιδράσεις των συμπαικτών τους που βρίσκονται στους δύο πάγκους. «Ξαφνικά ο Τάκης ξεκίνησε μια κουβέντα για τον αγώνα που έρχεται, ότι πρέπει οι γυναίκες να φέρνουν νίκες γιατί διαφορετικά δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο