Κίσσαμος: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, θα σε αγαπάμε πάντα» -Το σπαρακτικό «αντίο» της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι
19:06 - 20/05/2023
«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», γράφει στον λογαριασμό της στο Facebook η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που σκοτώθηκε από το αγροτικό του πατέρα της στον Κίσσαμο Χανίων.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χανιά: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» - Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του
Το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή - Συντετριμμένοι οι γονείς
Διαβάστε το στο «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι
Θρήνος στην Κίσσαμο για τον άδικο χαμό του παιδιού που παρέσυρε κατά λάθος με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του.
Διαβάστε το στο Τραγωδία στα Χανιά: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου!»-Η σπαρακτική μαντινάδα της μητέρας στην 2,5 ετών κορούλα της
Δεν υπάρχουν λόγια που να παρηγορήσουν την οικογένεια του μόλις 2,5 ετών κοριτσιού, το οποίο χτυπήθηκε από το αγροτικό του πατέρα του πριν λίγες ημέρες, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΉ, σήμερα νωρίς το απόγευμα. Με μία σπαρακτική μαντινάδα, η οικογένεια εξέφρασε τον πόνο της για το αγγελάκι που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα […]
Το άρθρο Τραγωδία στα Χανιά: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου!»-Η σπαρακτική μαντινάδα της μητέρας στην 2,5 ετών κορούλα της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚρήτη: «Καλό ταξίδι άγγελέ μου… θα σε αγαπάμε για πάντα»-Συγκλονίζει το αντίο της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το αγροτικό του πατέρα
Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής που κατέληξε ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό της μετά την παράσυρσή της από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της.Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής που κατέληξε ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό της μετά την παράσυρσή της από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα της.«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», γράφει η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού. Η Κίσσαμος στα Χανιά αλλά και ολόκληρη η […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι
«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα» γράφει η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή αφότου ο πατέρας της έβαλε όπισθεν με το αγροτικό του και το παρέσυρε κατά λάθος
Διαβάστε το στο lykavitos.gr«Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι
Θρήνος στην Κίσσαμο για τον άδικο χαμό του παιδιού που παρέσυρε κατά λάθος με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του. «Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα» γράφει η μητέρα του 2,5 ετών κοριτσιού που άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή αφότου ο πατέρας της […]
The post «Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
Διαβάστε το στο lamianow.gr«Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το ΙΧ του πατέρα του
Έχασε τη μάχη για τη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι από τον Κίσσαμο Χανίων που είχε τραυματιστεί από το όχημα του πατέρα του. Το κοριτσάκι είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, «έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων», ωστόσο το […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Καλό ταξίδι άγγελέ μου» – Ραγίζει καρδιές το αντίο της μητέρας στο 2,5 ετών κοριτσάκι
Θρήνος στην Κίσσαμο για τον άδικο χαμό του παιδιού που παρέσυρε κατά λάθος με το αυτοκίνητό του ο πατέρας του.
Διαβάστε το στο to10.gr