Σπαλέτι: «Ρωτήστε τη Νάπολι για το μέλλον μου»

19:52 - 20/05/2023

Σπαλέτι: «Ρωτήστε τη Νάπολι για το μέλλον μου» 20/05/2023 Μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια η Νάπολι, όμως οι φήμες περί αποχώρησής του Λουτσιάνο Σπαλέτι από την Νάπολι «φουντώνουν» μέρα με τη μέρα. Ο Ιταλός τεχνικός των «παρτενοπέι» ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (20/5) ενόψει του παιχνιδιού απέναντι στην Ίντερ. «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο, όχι εμένα. Δεν έχω απορρίψει καμία αύξηση μισθού, δεν υπάρχουν ρήτρες. Δεν έχω λάβει καμία πρόταση από άλλους συλλόγους. Όλες οι φήμες είναι ψεύτικες. Ο σύλλογος πρέπει να το ξεκαθαρίσει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σπαλέτι.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπαλέτι: «Ρωτήστε τη Νάπολι για το μέλλον μου, δεν απέρριψα καμία πρόταση»

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για το αυριανό (21/5) ματς εναντίον της Ίντερ, μίλησε και για τις φήμες περί αποχώρησής του από τη Νάπολι Μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια η Νάπολι, όμως οι φήμες περί αποχώρησής του Λουτσιάνο Σπαλέτι από την Νάπολι «φουντώνουν» μέρα με τη μέρα. Ο Ιταλός […] The post Σπαλέτι: «Ρωτήστε τη Νάπολι για το μέλλον μου, δεν απέρριψα καμία πρόταση» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Γούτας: Τα δεδομένα για το μέλλον του

Αποχωρεί από τη Σίβασπορ ο Δημήτρης Γούτας. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Η ατάκα του Τάισον για το μέλλον του

Ο Τάισον μίλησε για το μέλλον του και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)