Τζέιμς: «Θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί οι οπαδοί του είναι αντιπαθητικοί»!
20:10 - 21/05/2023
Ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό Μάικ Τζέιμς μίλησε για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στον μικρό τελικό, αλλά και για την… απέχθεια που έχει για τον Ολυμπιακό
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός»
Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το μέλλον του στη Μονακό, μετά τη νίκη των Μονεγάσκων στον «μικρό» τελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ έριξε και μια ατάκα, σχετικά με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. «Δεν ξέρω, αν με θέλουν, θα είμαι εδώ», τόνισε όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με την οποία ... Περισσότερα
To άρθρο Μάικ Τζέιμς: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει γιατί ο κόσμος τους είναι αντιπαθητικός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ευρωλίγκα: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει – Ο κόσμος του είναι αντιπαθητικός»
Ευρωλίγκα: Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε για το μέλλον του στη Μονακό, μετά τη νίκη των Μονεγάσκων στον «μικρό» τελικό απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ έριξε και μια ατάκα, σχετικά με τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. «Δεν ξέρω, αν με θέλουν, θα είμαι εδώ», τόνισε όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πριγκιπάτου, με την οποία έχει συμβόλαιο για […]
Το άρθρο Ευρωλίγκα: «Εγώ πάντα θέλω ο Ολυμπιακός να χάνει – Ο κόσμος του είναι αντιπαθητικός» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΤζέιμς: «Θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί οι οπαδοί του είναι αντιπαθητικοί»
Ο έμπειρος παίκτης μίλησε για το μέλλον του στη Μονακό και ξεκαθάρισε ποιου το μέρος θα πάρει στον τελικό, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα των «ερυθρολεύκων». Η Μονακό μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στον τελικό της Ευρωλίγκας, ο Μάικ Τζέιμς όμως κατάφερε να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Τόσο για […]
The post Τζέιμς: «Θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός γιατί οι οπαδοί του είναι αντιπαθητικοί» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr