Γιώργος Γεραπετρίτης: Εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία
21:06 - 21/05/2023
«Είπα καθαρά ότι πρόκειται για μία εντολή αυτοδυναμίας, τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Αναλυτικά, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα για να κάνουμε τις οριστικές μας αξιολογήσεις. Διαφαίνεται πάντως ότι η ΝΔ θα έχει μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να πω ότι ο
Το άρθρο Γιώργος Γεραπετρίτης: Εντολή αυτοδυναμίας στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης: Οι πολίτες ζήτησαν αυτοδύναμη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας
«Το αποτέλεσμα της κάλπης έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει η ΝΔ αυτοδύναμη», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.«Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει η ΝΔ αυτοδύναμη. Οι πολίτες το είπαν με εμφατικό τρόπο. Μας ζήτησαν όμως και μια κοινωνία με λιγότερες ανασφάλειες. Η ενότητα νίκησε τον διχασμό. Αισθάνομαι πολύ βαριά την ευθύνη που μου αφήνει ένα τόσο εντυπωσιακό ποσοστό. Οι πολίτες θέλουν μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντας 4ετίας. Πρώτος ξέρω πόση δουλειά έχουμε μπροστά μας. Συνεπείς στις δεσμεύσεις μου από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα. Η απλή αναλογική δίνει αδιέξοδο. Η πατρίδα μας χρειάζεται έμπε
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr