Βαρουφάκης: «Η Μητσοτάκης Α. Ε. κέρδισε κατά κράτος»

23:04 - 21/05/2023

Έξω από την επόμενη Βουλή φαίνεται πως μένει το ΜέΡΑ25 καθώς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, δείχνουν ότι το κόμμα συγκεντρώνει το 2,55% των ψήφων (με το 85% της Επικράτειας καταμετρημένο).Έξω από την επόμενη Βουλή φαίνεται πως μένει το ΜέΡΑ25 καθώς τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, δείχνουν ότι το κόμμα συγκεντρώνει το 2,55% των ψήφων (με το 85% της Επικράτειας καταμετρημένο).Στις δηλώσεις του ο γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την καταμέτρηση των αποτελεσμάτων ότι «η Ερντογανοποίηση και ο Ορμπανισμός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαρουφάκης: Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος – Ο ΣΥΡΙΖΑ ενταφίασε την απλή αναλογική

«Ο εξορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε. Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος» δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, στις δηλώσεις του για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε πως «ο εξορμπανισμός της χώρας ολοκληρώθηκε. Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που ενταφίασε την απλή αναλογική, μη αποδεχόμενη ... Περισσότερα To άρθρο Βαρουφάκης: Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος – Ο ΣΥΡΙΖΑ ενταφίασε την απλή αναλογική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βαρουφάκης: «Η “Μητσοτάκης” ΑΕ νίκησε κατά κράτος»

«Απόψε η “ερντογανοποίηση”, ο “εξορμπανισμός” της χώρας ολοκληρώθηκε...

Διαβάστε το στο Zougla

Βαρουφάκης: Η Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος

«Δώσαμε τον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε, υπέρ των πολλών», τόνισε ο Βαρουφάκης.Εκτός Βουλής μένει το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ΜέΡΑ2, με βάση τα πρώτα αποτελέσματα  με τον γενικό γραμματέα του κόμματος να μιλά για «ερτογανοποίηση» της Ελλάδας και να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη Μητσοτάκη. «Δώσαμε τον αγώνα που έπρεπε να δώσουμε, υπέρ των πολλών. Απόψε η ερντογανοποίηση ολοκληρώθηκε. Ο Μητσοτάκης ΑΕ νίκησε κατά κράτος. Αυτό οφείλεται στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που ενταφίασε την απλή αναλογική μη αποδεχόμενη προεκλογική σύγκλιση με αποτέλεσμα να αναδειχθεί το τσουνάμι της συντήρησης», ανέφερε ο κύριος Βαρουφάκης. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρουφάκη:

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»