Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

09:50 - 22/05/2023

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δένδιας από Βρυξέλλες: Θα θέσω ξεκάθαρα το θέμα της κράτησης Μπελέρη στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ θα συναντηθεί με την Αλβανίδα ομόλογό του μετά το συμβούλιο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στις Βρυξέλλες ο Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων- Η ατζέντα

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν, σύμφωνα με σχετική… Στις Βρυξέλλες ο Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων- Η ατζέντα - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και την κατάσταση στο Κέρας της Αφρικής. Επιπλέον, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων Το άρθρο Στις Βρυξέλλες ο Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Δένδιας: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση […] The post Δένδιας: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και την κατάσταση στο Κέρας της Αφρικής. Επιπλέον, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων […] Στις Βρυξέλλες ο ΥΠΕΞ Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Στις Βρυξέλλες ο Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 22 Μαΐου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών. Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ θα συζητήσουν τη ρωσική επίθεση κατά της Ουκρανίας και την κατάσταση στο Κέρας της Αφρικής. Επιπλέον, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων […] The post Στις Βρυξέλλες ο Ν. Δένδιας για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο