Τηλεθέαση Κυριακής (21/5): Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για τις εκλογές 2023

10:00 - 22/05/2023

Διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των εκλογών εμφανίστηκαν τα προγράμματα των καναλιών την Κυριακή (21/5), έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις εξελίξεις, ειδικά το πρωί, αλλά και από το απόγευμα και μετά. Οι τηλεθεατές φάνηκε να μοιράζονται στα κανάλια, καθώς οι διαφορές στα νούμερα τηλεθέασης ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ξεκάθαρος νικητής! Στην […] The post Τηλεθέαση Κυριακής (21/5): Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για τις εκλογές 2023 appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεθέαση Κυριακής: Από ποια κανάλια είδαν τις εκλογές

Ποιες πρωϊνές εκπομπές  προτίμησαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους - Σε ποια κανάλια είδαν την εκλογική μάχη το βράδι της Κυριακής 21.05.2023

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές

Σε ενημερωτικό μαραθώνιο εξελίχθηκε η Κυριακή, με τις εθνικές εκλογές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τα στελέχη των καναλιών να διαμορφώνουν ειδικά το πρόγραμμά τους για να καλύψουν την επικαιρότητα. Ποιος σταθμός κέρδισε, όμως, το κοινό και την τηλεθέαση; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen στην εκλογική βραδιά κονταροχτυπήθηκαν για την τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 και […] Το άρθρο Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές

Σε ενημερωτικό μαραθώνιο εξελίχθηκε η Κυριακή, με τις εθνικές εκλογές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τα στελέχη των καναλιών να διαμορφώνουν ειδικά το πρόγραμμά τους για να καλύψουν την επικαιρότητα. Ποιος σταθμός κέρδισε, όμως, το κοινό και την τηλεθέαση; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen στην εκλογική βραδιά κονταροχτυπήθηκαν για την τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 και […] The post Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Είναι επίσημο! Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Βίκυ Σταυροπούλου: Η φωτογραφία λίγο πριν από την πρεμιέρα της στο θέατρο Άλσος

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχω κάνει περίπου 20 χειρουργεία. Δεν έχω κλάψει ποτέ όταν μπαίνω»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε την πιο ακραία έκφραση θαυμασμού που έχει δεχτεί

Βάνα Μπάρμπα: «Πέρασα ένα θέμα υγείας. Η πίστη είναι πολύ μεγάλο πράγμα»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Περιγράφει πρώτη φορά πώς της έκανε πρόταση γάμου ο αγαπημένος της