Τηλεθέαση Κυριακής (21/5): Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για τις εκλογές 2023

10:00 - 22/05/2023

Διαμορφωμένα σύμφωνα με τις ανάγκες των εκλογών εμφανίστηκαν τα προγράμματα των καναλιών την Κυριακή (21/5), έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις εξελίξεις, ειδικά το πρωί, αλλά και από το απόγευμα και μετά. Οι τηλεθεατές φάνηκε να μοιράζονται στα κανάλια, καθώς οι διαφορές στα νούμερα τηλεθέασης ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ξεκάθαρος νικητής! Στην […] The post Τηλεθέαση Κυριακής (21/5): Ποιο κανάλι επέλεξαν οι τηλεθεατές για τις εκλογές 2023 appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεθέαση Κυριακής: Από ποια κανάλια είδαν τις εκλογές

Ποιες πρωϊνές εκπομπές  προτίμησαν οι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους - Σε ποια κανάλια είδαν την εκλογική μάχη το βράδι της Κυριακής 21.05.2023

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές

Σε ενημερωτικό μαραθώνιο εξελίχθηκε η Κυριακή, με τις εθνικές εκλογές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τα στελέχη των καναλιών να διαμορφώνουν ειδικά το πρόγραμμά τους για να καλύψουν την επικαιρότητα. Ποιος σταθμός κέρδισε, όμως, το κοινό και την τηλεθέαση; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen στην εκλογική βραδιά κονταροχτυπήθηκαν για την τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 και […] Το άρθρο Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές

Σε ενημερωτικό μαραθώνιο εξελίχθηκε η Κυριακή, με τις εθνικές εκλογές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τα στελέχη των καναλιών να διαμορφώνουν ειδικά το πρόγραμμά τους για να καλύψουν την επικαιρότητα. Ποιος σταθμός κέρδισε, όμως, το κοινό και την τηλεθέαση; Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen στην εκλογική βραδιά κονταροχτυπήθηκαν για την τηλεθέαση ο ΑΝΤ1 και […] The post Τηλεθέαση: Ποιο κανάλι κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»