Σικελία: Ισχυρή έκρηξη της Αίτνας – Έκλεισε το αεροδρόμιο της Κατάνης

11:32 - 22/05/2023

Η Αίτνα, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια του κόσμου, άρχισε να εκτοξεύει τέφρα και καπνό σήμερα, αναγκάζοντας τις αρχές της Σικελίας να κλείσουν το αεροδρόμιο της Κατάνης. «Λόγω της δραστηριότητας της Αίτνας και της μεγάλης ποσότητας ηφαιστειακής τέφρας που έπεσε στο αεροδρόμιο, οι πτήσεις διακόπτονται μέχρι να το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες» ανέφερε η […] Σικελία: Ισχυρή έκρηξη της Αίτνας – Έκλεισε το αεροδρόμιο της Κατάνης on BLUE SKY.

Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιταλία: Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο της Κατάνης

Το αεροδρόμιο της Κατάνης στη Σικελία άνοιξε εκ νέου σήμερα μετά το κλείσιμό του χθες Κυριακή, καθώς η Αίτνα, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια του κόσμου, άρχισε να εκτοξεύει καπνό και τέφρα. Το αεροδρόμιο λειτουργεί από τις 10:00 ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο καθυστερήσεων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Λόγω της δραστηριότητας της Αίτνας και της μεγάλης ποσότητας ηφαιστειακής τέφρας που έπεσε στο αεροδρόμιο, οι πτήσεις διακόπτονται μέχρι να το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες» ανέφερε χθες σε ανακοίνωση το αεροδρόμιο της Κατάνης. Η Αίτνα, που φτάνει τα 3.324 μέτρα σε ύψος, είναι το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ιταλία: Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο της Κατάνης

Το αεροδρόμιο της Κατάνης στη Σικελία άνοιξε εκ νέου σήμερα μετά το κλείσιμό του χθες Κυριακή, καθώς η Αίτνα, ένα από τα πιο ενεργά ηφαίστεια του κόσμου, άρχισε να εκτοξεύει καπνό και τέφρα. Το αεροδρόμιο λειτουργεί από τις 10:00 ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο καθυστερήσεων, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Λόγω της δραστηριότητας της Αίτνας και της μεγάλης ποσότητας ηφαιστειακής τέφρας που έπεσε στο αεροδρόμιο, οι πτήσεις διακόπτονται μέχρι να το επιτρέψουν ξανά οι συνθήκες» ανέφερε χθες σε ανακοίνωση το αεροδρόμιο της Κατάνης. Η Αίτνα, που φτάνει τα 3.324 μέτρα σε ύψος, είναι το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ blueskytv.gr

Παρεμβάσεις 23.4.2024

«Break» με το καλησπέρα από τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ

Κ. Μητσοτάκης για πρόγραμμα «Αιγίς»: Δεν αντιμετωπίζουμε τη νέα πραγματικότητα με κατεβασμένα χέρια

Κ. Μητσοτάκης για επιστολική ψήφο: Έχετε έναν παραπάνω λόγο να συμμετέχετε στις εκλογές

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις συλλήψεις των χούλιγκανς

Απειλεί η Χαμάς: «Κλιμάκωση σε όλα τα μέτωπα»