Ραλλία Χρηστίδου: «Ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό»

12:02 - 22/05/2023

Από τους χαμένους των εκλογών της 21ης Μαΐου ήταν σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ που είδε να συρρικνώνεται το ποσοστό του και να απέχει από το πρώτο κόμμα πάνω από 20%. Η βουλευτής του κόμματος και τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου, τοποθετήθηκε σήμερα για το αποτέλεσμα, μέσα από τα προσωπικά της social media και δεν έκρυψε τη στεναχώρια της […] The post Ραλλία Χρηστίδου: «Ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκλογές 2023: Η Ραλλία Χρηστίδου ανάρτησε φωτογραφία της στο Instagram - «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό»

Την εξάντληση στο πρόσωπό της προσάθησε να αποτυπώσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ραλλία Χρηστίδου: «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα»

Δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές. Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να μπει στην Βουλή με 13.461 ψήφους στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ωστόσο η ψυχολογία της όπως είναι επόμενο δεν είναι καθόλου καλή. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ραλλία Χρηστίδου: «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό»

Την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ σχολίασε η βουλευτής της μείζονος αντιπολίτευσης Ραλλία Χρηστίδου με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram. Η βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε 13.461 ψήφους ανάρτησε στα social media τη φωτογραφία της για να δείξει την εξάντλησή της και τη στενοχώρια της, καθώς όπως είπε δεν κοιμήθηκε […] Το άρθρο Ραλλία Χρηστίδου: «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ράκος η Ραλλία Χρηστίδου με τον καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό»

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές.Δύσκολα είναι τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά την συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές εκλογές.Η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να μπει στην Βουλή με 13.461 ψήφους στον Νότιο Τομέα Αθηνών, όμως σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα των εκλογών. «Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Ραλλία Χρηστίδου ανάρτησε φωτογραφία της στο Instagram – «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό»

Την εξάντληση στο πρόσωπό της προσπάθησε να αποτυπώσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών Η ενσωμάτωση των εκλογικών τμήμάτων έχει φτάσει πλέον στο 99,68%, ωστόσο η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστό (40,79%) υπερδιπλάσιο του ΣΥΡΙΖΑ που καταρρέει στο 20,07% έχει φανεί από χθες Όσο σαρωτική είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, άλλο […] The post Η Ραλλία Χρηστίδου ανάρτησε φωτογραφία της στο Instagram – «Δεν έχω κοιμηθεί ούτε ένα λεπτό» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»