Τσίπρας: «Δεν εγκαταλείπω τη μάχη, είμαι εδώ»

17:10 - 22/05/2023

Μήνυμα πως δεν εγκαταλείπει τη μάχη έστειλε πριν λίγο ο Αλέξης Τσίπρας.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη, είμαι εδώ

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει δηλώσεις τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «δεν εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ». «Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη να αποτρέψουμε την προοπτική ενός ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού. Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη και να μην εγκαταλείπω τη μάχη.Είμαι εδώ. ... Περισσότερα To άρθρο Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη, είμαι εδώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Τσίπρας: Είμαι εδώ, δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη

Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε το στο

«Ηττήθηκε η στρατηγική της απλής αναλογικής» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι «τα κόμματα της αντιπολίτευσης άνοιξαν τον δρόμο στην ισχυρή επικράτηση Μητσοτάκη»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Τι δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο tovima

Αλέξης Τσίπρας: "Δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη στη μέση ενός δύσκολου αγώνα

Μια ημέρα μετά τις εκλογές, συνεδρίασε το Εκτελεστικό Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να αποτιμηθεί το αρνητικό αποτέλεσμα και να υπάρξουν άμεσες αποφάσεις για τη στρατηγική του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αλ. Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη, είμαι εδώ

«Δεν εγκαταλείπω τη μάχη, είμαι εδώ», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος. Η δήλωση του Αλ. Τσίπρα: «Έχω μάθει στις δύσκολες… Αλ. Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη, είμαι εδώ - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι εδώ, δεν εγκαταλείπω τη μάχη»

Στην πρώτη του δημόσια δήλωση μετά τη συντριπτική ήττα από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου έκανε ο […] The post Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι εδώ, δεν εγκαταλείπω τη μάχη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ

«Οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθόλη τη προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε

Διαβάστε το στο news.gr

Αλέξης Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Είμαι εδώ (βίντεο)

Σε ανάληψη ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα προχώρησε με δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη και θα ηγηθεί για τις δεύτερες εκλογές. Στόχος, όπως εξήγησε, είναι να αποτραπεί η μετατροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε «ανεξέλεγκτο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Εξαπέλυσε επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ, Βαρουφάκη και ΚΚΕ

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Αλ. Τσίπρας: Δεν θα παραλάβω τη διερευνητική εντολή

Όπως γνωρίζετε δεν προκύπτουν οι συσχετισμοί για να υπάρξει κυβέρνηση οπότε δεν θα παραλάβω τη διερευνητική εντολή, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Είμαι εδώ»

Σε ανάληψη ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα προχώρησε με δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος, δεν θα εγκαταλείψει τη μάχη και θα ηγηθεί για τις δεύτερες εκλογές. Στόχος, όπως εξήγησε, είναι να αποτραπεί η μετατροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε «ανεξέλεγκτο …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

«Προοδευτικές δυνάμεις πανηγύριζαν περισσότερο για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ από τους Νεοδημοκράτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε το στο to10.gr

Αλέξης Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Είμαι εδώ

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε δήλωση με την οποία προσπάθησε να συσπειρώσει τις δυνάμεις του κόμματός του για τις δεύτερες εκλογές. «Να αποτρέψουμε την προοπτική ενός ηγεμόνα πρωθυπουργού», είπε μεταξύ άλλων. Σε ανάληψη ευθύνης για το εκλογικό αποτέλεσμα προχώρησε με δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, μετά το […] The post Αλέξης Τσίπρας: Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Είμαι εδώ appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τσίπρας: «Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Έχω μάθει να αναλαμβάνω την ευθύνη»

«Δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη στη μέση ενός δύσκολου αγώνα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου και τόνισε ότι «στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε τη προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού». Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε ότι […] The post Τσίπρας: «Δεν εγκαταλείπω τη μάχη – Έχω μάθει να αναλαμβάνω την ευθύνη» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Τσίπρας: Δεν θα παραλάβω την εντολή

Για την απόφασή του να μην παραλάβει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο Αλέξης Τσίπρας. Τόνισε πως δεν προκύπτουν οι προϋποθέσεις για σχηματισμό κυβέρνησης. Εξήγησε πως ανταποκρίθηκε στη συνταγματική του υποχρέωση και προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο Είπε ακόμη στην κ. Σακελλαροπούλου πως εκείνη έχει τη δικαιοδοσία για το […] Το άρθρο Τσίπρας: Δεν θα παραλάβω την εντολή εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

ΥΠΑΑΤ: Καταβλήθηκαν στις Περιφέρειες 2,4 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των προβάτων

Μιχαήλ Μαρμαρινός: Το όραμα και οι προκλήσεις τού καλλιτεχνικού διευθυντή Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Ειδικό απεσταλμένο για την Γροιλανδία διόρισε ο Τραμπ - Τι ελπίζει να πετύχει

Νέο ρεκόρ για τον χρυσό: Η τιμή του «σκαρφάλωσε» στα 4.400 δολάρια ανά ουγγιά

Μελέτη πέντε δεκαετιών αποκαλύπτει την ηλικία στην οποία κορυφώνεται η σωματική μας ικανότητα

Ποιος σπέρνει, ποιος θερίζει