Μπαρτζώκας: «Η χειρότερη στιγμή μου, αλλά δουλειά μου να έχω κουράγιο»
17:42 - 22/05/2023
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου στο Κάουνας και τόνισε πως δουλειά του είναι να δίνει κουράγιο στους παίκτες του.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπαρτζώκας: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου, αλλά είναι δουλειά μου να έχω κουράγιο»
Επέστρεψε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η αποστολή του Ολυμπιακού από το Κάουνας, όπου έχασε στις λεπτομέρειες το τρόπαιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον...
Διαβάστε το στο ZouglaΜπαρτζώκας: «Από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, δουλειά μου να έχω κουράγιο»
Εμφανώς απογοητευμένος με την κατάληξη που είχε η παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four του Κάουνας, ήταν ο Έλληνας τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας όπως φάνηκε κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από το Κάουνας μετά την ολοκλήρωση του Final Four 2023.Εμφανώς απογοητευμένος με την κατάληξη που είχε η παρουσία του Ολυμπιακού στο Final Four του Κάουνας, ήταν ο Έλληνας τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας όπως φάνηκε κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού από το Κάουνας μετά την ολοκλήρωση του Final Four 2023.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα: «Ήταν μια φανταστική σεζόν, με δύσκολη κατάληξη. Ήταν επίπονο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr