Απίστευτος Δημοσθένης Βεργής: «Δεν ψήφισα το κόμμα μου, ψήφισα τον Μητσοτάκη!»
07:48 - 23/05/2023
Μονάχα μία ψήφο έλαβε η παράταξη «Έλληνες Οικολόγοι» του Δημοσθένη Βεργή. Το απίστευτο είναι πως ο πρόεδρος της παράταξης δεν…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ούτε ο Δημοσθένης Βεργής ψήφισε τον εαυτό του -«Ψήφισα Μητσοτάκη» παραδέχθηκε
Μονάχα μία ψήφο έλαβε κατά τις εκλογές της Κυριακής το κόμμα «Δημοσθένης Βεργής ΕΛΛΗΝΕΣ Οικολόγοι» και ο ιδρυτής του αναζητεί τον ψηφοφόρο που τον επέλεξε. Μπορεί πολλοί να πίστεψαν ότι μόνο ο ίδιος ψήφισε τον εαυτό του, ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Βεργής, όπως αποκάλυψε, ψήφισε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ψήφισα τον Μητσοτάκη», […]
The post Ούτε ο Δημοσθένης Βεργής ψήφισε τον εαυτό του -«Ψήφισα Μητσοτάκη» παραδέχθηκε appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚαι όμως, ούτε ο Δημοσθένης Βεργής δεν ψήφισε το κόμμα του: «Ψήφισα Μητσοτάκη»
Ο Δημοσθένης Βεργής κατάφερε το ακατόρθωτο. Ψηφίστηκε χωρίς… ψηφοδέλτιο. «Κάποιος έγραψε το όνομά μου σε λευκό χαρτί και το μέτρησαν».Την κυριολεκτική της έννοια φαίνεται πως απέκτησε η φράση «αυτός δεν βρήκε ούτε την ψήφο του», όσον αφορά στις εκλογικές επιδόσεις των Οικολόγων του Δημοσθένη Βεργή. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών 2023, ο Δημοσθένης Βεργής μέτρησε μία και μοναδική ψήφο, η οποία, μάλιστα δεν ήταν καν η… δική του. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος το πρωί της Τρίτης (23/5) μιλώντας στο Open, γνωστοποιώντας ότι ψήφισε… Νέα Δημοκρατία. «Εγώ ψήφισα Μητσοτάκη γιατί είναι το πιο μορφωμένο παιδί και υποστηρίζει την πράσινη ανάπτυξη. Και η γυναίκα μου και εγώ ψηφίσαμε Μητσοτάκη και έβαλα τέσσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr